Onderhoud / service

Onderhoud en beheer

Moderne klimaatsystemen zijn een duurzame investering en gaan zeer lang mee als er op tijd onderhoud en controle wordt toegepast. VDTS biedt voor elk systeem of gebouw een contract op maat, zoals een onderhoudscontract, storingscontract of een effectief prestatiecontract. Ons eigen service- en onderhoudsteam controleert de werking, afregeling, reiniging van de installatie en vernieuwt waar nodig onderdelen. Naast de technische controle worden de systemen ook op alle milieueisen gecontroleerd.
 

Service

Een goede werking en veiligheid zijn de belangrijkste redenen om uw installaties in goede conditie te houden. Het voorkomt niet alleen onverwachte storingen maar ook onnodige slijtage van uw kostbare apparatuur. Onderhoud houdt uw installatie energiezuinig wat zowel ten goede komt aan het milieu als aan uw energierekening.

Service is voor ons niet alleen het verhelpen van storingen. Ook het geven van advies met betrekking tot uw installatie en energieverbruik horen daarbij. Onze medewerkers hebben alle benodigde diploma’s maar worden ook jaarlijks bijgeschoold. Hierdoor kunnen wij u een betrouwbaar advies geven, gebaseerd op de nieuwste ontwikkelingen.

 In de utiliteitsbouw en industrie is geen installatie hetzelfde. Daarom worden deze contracten op maat gemaakt, volgens uw specifieke wensen.

Utiliteit en industrie

Het werktuigbouwkundige installatiewerk waarin VDTS voorziet omvat naast centrale verwarming, airconditioning, ventilatie, lucht- behandeling en de daarbij behorende regeltechniek ook industriële installaties.

Daarnaast verzorgen wij een breed pakket aan elektro- en netwerk technische installaties.

De projecten die VDTS kan uitvoeren zijn zeer divers. De hoofdmoot bestaat uit de kantoor en industriepanden, maar ook scholen, politiebureaus en dergelijke behoren tot de referentielijst. Hierbij gaat het zowel om renovatie als nieuwbouwprojecten, van relatief klein tot groot.

Klimaatbeheersing

Het juiste klimaat vormt de randvoorwaarden voor een comfortabele situatie. Het beïnvloedt op een positieve manier de productiviteit van uw medewerkers of de gezondheid van uw bewoners. Door de zorg voor het ontwerpen, installeren en beheren van uw installaties volledig in onze handen te leggen wordt deze comfortabele omgeving als vanzelfsprekend ervaren.

VDTS kan u van dienst zijn op het gebied van:
• Centrale verwarming
• Luchtbehandeling
• Sanitaire installaties
• Vochthuishouding
• Warmte-/koudeopslag
• Energiebeheer

Als totaalinstallateur bieden wij een totaalpakket aan technische diensten en kunnen wij alle techniek in gebouwen zelfstandig ontwerpen, realiseren en beheren.