Beheer

Beheer

  • VDTS kan voor u het totale beheer uit de handen nemen of het nu voor de CV-ketels,  luchtbehandeling,  koeling, brandmeldcentrale, inbraakcentrale, blusmiddelen, enz. enz.
    VDTS neemt voor u deze zorg uit handen.
  • Uiteraard kunt u gebruik maken van ons digitale service systeem .
    Hierin kunt u vanaf uw eigen bureau het onderhoudstraject beheren dit alles gebeurt met een sleutel en een unieke code die alleen voor u is bestemd.
  • Het beheer gaat verder met meerderjarige onderhoudsplanning welke volgens de NEN 2760 is opgesteld

Intelligent gebouwenbeheer

Om ook op afstand projecten te kunnen beheren en bijsturen, heeft VDTS een gebouwenbeheersysteem ontwikkeld. Er wordt met opdrachtgevers of gebruikers van het gebouw een prestatiecontract afgesloten waarin de beheersdoelstellingen worden geformuleerd. Maximaal energieverbruik en een minimale storingsgraad worden zorgvuldig vastgelegd. Zo kan door middel van het intelligente beheersysteem op afstand onregelmatigheden opsporen en registreren. Ons eigen servicecentrum kan zo direct actie ondernemen en de storing herstellen.

Kwaliteit

VDTS investeert graag in haar opdrachtgevers. Een tevreden klant is nu eenmaal de basis voor een langdurige relatie. Wij onderstrepen onze kwaliteiten met het STEK certificaat en zijn daardoor erkend om installaties en airconditioners te installeren.
De KOMO kwaliteitsverklaring is het kenmerk van zekerheid en kwaliteit in de bouwwereld. De producten en installatietechnieken van VDTS voldoen aan alle KOMO gestelde eisen. Daarnaast werken en installeren wij volgens KOMO- en VCA voorwaarden.